Nieuws

Finnjoist I-liggers verkrijgbaar bij Wapen-leden

Datum 19-04-2016

Finnjoist I-liggers worden gebruikt voor balklagen, stijlen en sporen. Bouwen gaat hiermee nog sneller en efficiënter. Deze I-liggers worden geproduceerd volgens de modernste technologie en zijn voorzien van hoogwaardige Kerto®-S flenzen en een kern van OSB-3.

Lees verder

Fabrieksbezoek Unilin panels and Flooring

Datum 19-04-2016

In april heeft Het Wapen een bedrijfsbezoek gedaan bij Unilin Panels (spaanplaat en mdf) en Flooring (click laminaat). Vroeg in de ochtend vertrokken we richting Izegem waar we ontvangen zijn in de showroom om alle producten van Unilin te bekijken. Vervolgens hebben we bezoek gebracht aan de spaanplaat fabriek waarvan hieronder een foto impressie is. In de middag hebben we de flooring fabriek aangedaan waar het click laminaat wordt geproduceerd, helaas mochten daar geen foto's worden gemaakt.

Lees verder

Het Wapen dealer van BarnWood

Datum 22-02-2016

Leden van Het Wapen zijn dealer van BarnWood. Wat is BarnWood? Ziet u ze soms ook staan? Die oude schuren langs de weg of in een weiland. Die schuren vertellen een verhaal. Hebben dingen gezien en meegemaakt die ouder zijn dan wij. De tijd staat in de planken gegroefd. De tijd heeft haar sporen achter gelaten als rimpels in een gezicht.

Lees verder

De kernwaarden van Het Wapen

#1

Een verbeterde marktpositie in Nederland voor houthandelaren

#2

Landelijke dekking van Het Wapen merk

#3

Kwaliteitsbeheersing van geimporteerd hout in Nederland

#4

Dealerschappen met bouwgerelateerde ondernemingen